41-902 Bytom, ul. Mickiewicza 70+48 608 446 412, +48 608 446 414, +48 608 446 416biuro@przyczepygastronomiczne.pl
FacebookYouTube

Przyczepy Gastronomiczne
Przyczepy Gastronomiczne
Producent przyczep i samochodów gastronomicznych
  • O nas
  • Oferta
    • Przyczepy gastronomiczne
    • Food-Truck
    • Projekty
    • Grafika i reklama
    • Urządzenia gastronomiczne
    • Finansowanie
    • Serwis
  • Aukcje
  • Wynajem przyczep
  • Projekty
  • Bannert TV
  • Galeria
  • Kontakt
  • O nas
  • Oferta
    • Przyczepy gastronomiczne
    • Food-Truck
    • Projekty
    • Grafika i reklama
    • Urządzenia gastronomiczne
    • Finansowanie
    • Serwis
  • Aukcje
  • Wynajem przyczep
  • Projekty
  • Bannert TV
  • Galeria
  • Kontakt

Przyczepa mięsno-wędliniarska

Każdy miłośnik street foodu z pewnością kojarzy mobilne przyczepy serwujące dania kuchni z całego świata. Równie ciekawym, choć jeszcze nieco mniej popularnym rozwiązaniem jest przyczepa mięsno-wędliniarska. Jest to doskonały sposób na dotarcie do klientów, którzy rzadziej odwiedzają klasyczne sklepy mięsne i chętniej decydują się na spróbowanie czegoś nowego.

Wyposażenie przyczepy mięsno-wędliniarskiej

Choć wygląd zewnętrzny przyczepy jest jego prawdziwą wizytówką, to jednak wyposażenie odgrywa znacznie poważniejszą rolę. Dzięki odpowiednio dobranemu wnętrzu właściciel firmy może stale zapewniać klientom smaczne, świeże i bezpieczne produkty wysokiej jakości. 

W zależności od rodzaju sprzedawanych dań, wnętrze punktu może różnić się od siebie. Większość mobilnych punktów musi jednak posiadać spełniające wymagania sanepidu blaty, ściany oraz podłogi, a także urządzenia chłodnicze. Do standardowych elementów wyposażenia należą również szafki wykonane z blachy lub płyty meblowej, kosz na śmieci z otwieraną pokrywą oraz punkt sanitarny z dostępem do ciepłej i zimnej wody.

Poza sprzętem spełniającym niezbędne minimum wyznaczone przez sanepid, właściciele przyczep mogą sami zdecydować o wyglądzie i funkcjach uwzględnionych w wyposażeniu przyczepy mięsno-wędliniarskiej. Możliwość konfiguracji nie ogranicza się jedynie do wyboru koloru wnętrza, czy też umiejscowienia jego poszczególnych elementów. Konstrukcja mobilnego punktu przeznaczonego do sprzedaży wędlin i mięsa może zostać wzbogacona o wyjątkowo ciekawy element, jakim jest wysuwana i chłodzona lada ekspozycyjna. Tego typu lada z pewnością rzuci się w oczy potencjalnym klientom i znacznie ułatwi wybór interesujących wędlin. Właściciele firmy gastronomicznej mogą również zdecydować się na dodanie kolejnego punktu sanitarnego oraz montaż zamrażarek.

Bezpieczeństwo i higiena w przyczepie mięsno-wędliniarskiej 

Chcesz sprzedawać żywność w mobilnym punkcie gastronomicznym? Pamiętaj, że Sanepid wymaga od Ciebie przestrzegania określonych norm, aby utrzymać najwyższy poziom higieny i bezpieczeństwa podawanego jedzenia. Ma to szczególne zastosowanie w przypadku sprzedaży wyrobów mięsnych, ponieważ konieczne będzie zapewnienie odpowiedniej temperatury żywności oraz warunków pozwalających na zapobiegnięcie przenoszenia bakterii między produktami. 

Nasze przyczepy mięsno-wędliniarskie nie tylko spełniają te wymagania, ale dodatkowo posiadają funkcjonalną instalację wodno-elektryczną, kącik sanitarny, higieniczne materiały o gładkiej strukturze do wykończenia wnętrza, miejsce na ręczniki papierowe, mydło oraz kosz na śmieci z pokrywą. Zapoznaj się z naszą ofertą przyczep gastronomicznych na stronie: https://przyczepygastronomiczne.pl/.

Przyczepy mięsno-wędliniarskie to doskonałe rozwiązanie dla przedsiębiorców, którzy chcą prowadzić swój biznes w dowolnym miejscu i czasie, bez kompromisów w zakresie jakości i higieny podawanego jedzenia. Dzięki mobilności i funkcjonalności przyczepy gastronomiczne są idealnym wyborem dla firm, które chcą również rozszerzyć ofertę dla istniejących już punktów stacjonarnych i dotrzeć do szerszego grona klientów. Inwestycja w mobilną przyczepę z wyrobami mięsnymi jest również dobrym sposobem na wprowadzenie różnorodności na zjazdach food trucków i innych tego typu wydarzeniach. Przyczepa z tak wyróżniającą się ofertą z pewnością przyciągnie wielu klientów.

Przyczepa mięsno-wędliniarska
Przyczepa mięsno-wędliniarska
Przyczepa mięsna - Mięso Wędliny - kontenery specjalne
Przyczepa mięsno-wędliniarska
Przyczepa mięsno-wędliniarska
Przyczepa mięsno-wędliniarska
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)

Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)

Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)

Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
przyczepa do sprzedaży mięsa
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)
przyczepa do sprzedaży mięsa
Przyczepa mięsno-wędliniarska (6m)

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
  • Godziny Pracy:
    Pon. - Pt.: 8:00 - 18:00 Sob.: 8:00 - 14:00
  • Telefony:
    tel.: +48 608 446 412
    tel.: +48 608 446 414
    tel.: +48 608 446 416
  • E-mail
    biuro@przyczepygastronomiczne.pl
  • Adres:
    Bannert Sp. z o.o.
    41-902 Bytom
    ul. Mickiewicza 70
    NIP: 525-255-94-65

Find us on:

Facebook
NASZA OFERTA
  • Przyczepy gastronomiczne
  • Food-Truck
  • Wynajem przyczep
  • Projekty
  • Grafika i reklama
  • Urządzenia gastronomiczne
  • Finansowanie
  • Serwis
  • TV
NASZE REALIZACJE
Furgon Fiat Doblo - Toolbox
NAJNOWSZE PROJEKTY
  • Kontener do zabudowy na samochodzie do sprzedaży lodów
    19 stycznia 2016
  • Przyczepa wędzarnicza 4m
    19 stycznia 2016
  • Przyczepa 2,5m – sprzedaż i smażalnia ryb
    19 stycznia 2016
  • Przyczepa gastronomiczna 4,5 m
    19 stycznia 2016